en kopp med återhämtning.

efter det sjuka body pump passet - för att inte ha tränat på en månad, och orka nästan exakt lika mkt som innan. (med samma vikter som innan!) är helt klart godkänt för mig! imorgon blir det danceaerobic med petra, som idag.
nu måste jag hoppa in i duschen efter denna kopp dålig återhämtning.
jag vet, fett fel att äta nu men jag var sjukt hungrig.



berätta om helgen snarast.

Inloggningen är tillfälligt avstängd p.g.a driftunderhåll.


jaså, nu passar det! Nu när jag har smått huvudvärk efter att ha tryckt i mig sista glaset skumpa igår efter det att michan hade åkt hem! Nuuuuuuuuuuuuu passar ni på, nu när jag inte har något alls att skriva! fatta, jag hade värsta blogginlägget inatt, men nej. Inloggningen är tillfälligt avstängd p.g.a driftunderhåll! Jävla kasst alltså.



nu blir det frukost.
ikväll blir det PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARTY!
&förlåt för att jag är en bitch när jag skriver sms.




skogsbär - usch!

jag och michan tyckte ju att vi var fett snabba på att handla, eller i varje fall jag tyckte det.
tro fan det när jag längtade efter mina jordgubb/lime cider imorgon med lite vodkatwist i,
jag har ju förfan köpt skogsbär! UUUUUUUUUUUUUUUUE, jag tycker verkligen inte om skogsbärscider!




Och kan någon sluta ringa min hemtelefon och lägga på hela tiden!
give up!

873 kr på öret.

Så mycket kostade min handling inför imorgon på Willys. OPS! men det är billigare där, förlåt ica.

för övrigt så inventerade jag imorse, alla 4 kassorna på 1,5 h och då hade jag gjort fel i 30 min först. typiskt. & gissa vad det enda jag glömde köpa idag var? jo precis, hårfärgen! Och det som var så jävla viktigt! panik får jag!  =/  men nu ska jag påbörja min vacka kantarellröra till mina minipiroger!

Men I will be back!



Köpte mynta idag också så jag kan ta farväl av min gräslök.

04,53 - frukostdags!

jo,  jag är faktisk ganska så trött. Mickes farbror kommer och hämtar mig 05,30 sen är det jobbet som gäller.
det här kan bli intressant.

min blomma har 3 meter långa armar!

man skulle kunna skriva en bok om folk på tunnelbanan. alla är unika på ett konstigt sätt.
vad gör man om man ska åka från stan och bara sitter där med musik i öronen, jo man stirrar på folk.
alla gör det? men fett o-nice när man får ögonkontakt. det fick jag idag, jag satt där på lidingöbanan på väg hem efter shoppning med pernilla, som sen övergick till johanna & johanna.

jag hade ju redan stirrat på alla andra och då, började det hända saker i sätet snett mot mig. en dam fick upp en skarfs ifrån väskan, en sådan där kort och började knyta den runt sin hals. först en knut, sen en till och sen drog hon den till rätta. jag hade ju inget annat att titta på så mina ögon följde hennes händer, när hon var klar tittade hon upp och gav mig blicken. ni vet den "om blickar kunde döda".. den lite över 50åriga tanten gav mig en blick och den var så arg. vadå, jag kan väl inte hjälpa att det var det mest intressanta att titta på just för stunden? hon behövde ju inte lacka för det. Så stort minus till lidingöbans-tanten!

jag hittade ingen ny klänning, men blev en midjekjol så jag lär vara piffig ändå! nu är det snart lördag!

en annan rolig grej som jag såg på facebook idag är att en tjej som gick på österportgymnasiet samma år som mig hade skaffat en kille. en kille som varit tillsammans med en annan tjej förut, och nu är den tjejen tillsammans med hennes kompis ex, och hennes kompis är tillsammans med hennes ex-ex. I en liten stad som ystad är det bäst att hitta sin kille innan han varit tillsammans med typ 20 andra tjejer från samma stad. Nej, varje vecka blir jag bara gladare att jag flyttade där ifrån, jag skulle inte vilja sluta tillsammans med mina vänners ex! usch nej, nyskapande gillar jag!






gud vad jag är kär i min blomma som bara växer och växer och växer! amazing!
vi firar snart två år också! mysigt värre!

Coldplay - Glass of Water

laddar mp3:n nu med helt nya låtar. jag får själv åka in till stan och hitta klänningen!
that´s it, I´m out of here.

Frukost på min lediga dag.

innehåller ; blåbär, tranbär, naturell lakosfri yoghurt, macka med skinka, basilika och rödlök. En skiva mozarella also.
Och så till det viktigaste, en kopp kaffe med mjölk? mjölk! helvete, mjölken tog ju slut igår, det var det jag skulle komma ihåg att köpa! åh jag är så snurrig. Nej fick bli kiviks Jordgubb/apelsin lättdryck istället. smakar ju skit jämfört med kaffe.

idag måste jag in till stan och hitta en ny klänning inför lördag. min turkosa klänning ska tillbaks till gina tricot. hur kunde jag vara så dum? uff, den sitter som ett tält plus ett fodral. nej nej nej! katastrof, panik! HJÄLP!


nu blir det frukost som sagt. tog sovmorgon idag.

jag gillar att inte sova ensam.

puh! 400 spänn landade notan på systemet på, ni tycker kanske inte de är mycket. men det känns när jag ska bjuda bort alltihopa, och då har jag inte ens handlat maten ännu. Men fan vad nice det ska bli! snittar, vattenmelon och mousserande stuffs, fint ska det vara! mjau.

varit inne alltså i stan efter jobbet med Linda, blev en  fika och en batman mask.
som tydligen hade varit mycket mer välkommen om det varit en lila kattmask,
noterat nyligen: jag är ganska kass på att skämta. Men nu får han en batmanmask! punkt slut. Inhandlade också rouge, nagellack & fyra öl.

Nu ska jag ta något att äta, men jag måste bara tillägga.
Fyfan vad härligt det är att vakna upp o-ensam!
+ att man går och är glad precis hela dagen.

myser inte ensam.

sådärja, nu har jag kommit hem, slängt i mig den äckliga korvstroganoffen som legat i frysen några månader. nu blir det en kopp te och planering inför lördag. Känns som att allt jag pratar om handlar om lördagen, men återigen - jag tror den kan bli den bästa lördagen på flera flera år! Nej, nu till planeringen medans jag väntar på min myspartner.


lite spotify på det också.

Piece of me

I´m gonna send my heart in a box to you.
så sjunger brainpool, och visst är det en hejdundrande låt!


jobbar 10 - 18 idag som sagt, men jag har fett ont i halsen nu.
dricker te med ingefära som mamma trycker i mig, men det blir inte bättre.
förstår bara inte, jag blir inte friskare av att dra till jobbet nu precis.


imorgon efter att ha jobbat 8-15 blir det city med Linda & Michan om du ska med?
då blir det systemet och buttericks för de sista finliringarna inför lördag.
Jag börjar bli nervös också, jag tror nämligen det här kan bli min bästa lördag på flera flera år!

 Och min böna kommer också!

Inför Lördagen!

i fredags hade vi så himla kul med lekar och så, och det är något jag alltid velat ha men det brukar ju aldrig fungera. men i fredags fungerade det faktiskt hur bra som helst! så först och främst letar jag efter en jävligt rolig namnlek! Har ni någon så kommentera detta inlägget, jag behöver all hjälp jag kan få ! google sög på namnlekar!



Nya tag på Måndag.

trött är jag också, kom alltså precis hem från jobbet. och flyger fram framför datorn och kollar alla mina kommentarer idag. förlåt mig, men folk är dummare än vad de ser ut att vara. Idag har jag haft nästan 100 unika sidovisningar, (vilket jag inte kan bevisa då min prt sc konstigt nog inte fungerar!) Men vad skriver jag, jo precis bara massa jävla skit!
Skulle ni tycka det är lika intressant om jag satt på toa på riktigt? nej trodde väl inte det.

Kom också på att jag som smsmänniska bombaderar med smilies. Men här på bloggen har jag aldrig fått för mig att skriva en smilies. eller har jag? jag hittar ingen dock, hittar någon en smilies ibland mina inlägg så let me know! deal?

Imorgon jobbar jag 10-18. Säkerligen rastbytare så då får jag ännu en chans att börja smått inventera på mitt lager kanske kanske kanske. Vi får hoppas, jag vill ju göra min avdelning så bra som möjligt. Ifrån början tyckte jag "tuggummi ansvarig" det är väl inte så svårt. Men när det är tomt på hyllorna blir jag stessad och det känns som att jag failar på den lilla del jag har. Och häromdagen fick jag ansvar för allt som rör sig runt kassalinjerna, wiho! ännu mer som kan vara tomt. men jag har gett mig fan på att jag ska klara av det här. & då gör jag det också.

Goda nyheter, Michan ger mig en hjälpande hand på storhandlningen inför festen på lördag, på fredag. Hon har även ställt upp på att färga mina mörkaste slingor ljusa så mitt nya hår blir oehört attraktivt. Jag vet, jag drömmer mycket. Men nästa måndag har jag också gett mig fan på att ta tag i mitt liv, nu ska jag i de där jeansen jag köpte i åttonde klass som jag fick på mig för 3 månader sedan, kunde dock inte knäppa dem... men nu tar vi nya tag! Och där ska michan också vara med, jag ska bara bli tusen% frisk och sen jävlar!

nu ska jag dricka te, och om jag inte säger godnatt nu så glömmer jag säkert det sen. (tror inte men ändå!) Så godnatt.

tackar min trognaste läsare med världens längsta kraaaaaaam!

tackar Linda för att hon älskar mina inlägg.  tudeliiduu.
Jag hade älskat om du hade kommit till stockholm i höst hörru!
 



gubben i mitten, han den gula där. Ja precis, han där!
Det är en hon, hon heter Jozefine.

Pon & Zi, så sjukt söta!





med 15-21 är måndagskvällen räddad!



bilden har jag ritat typ när jag gick i åttonde klass. det är fan kul att snubbla över gamla mappar som man gömt undan för länge länge sen.  nu har jag duschat och ätit min köttfärslimpa med morötter, nu är det jobbet som väntar. tjing tjong ballong!


Jozefine fick ett inlägg av Bloggspejaren, såhär skrevs det:

Firrar till extrapris

Sara Jozefine Modig testar bloggshopen genom att lägga ut sina guldfiskar till salu för 10.000 kr... Undrar om hon fick några intresseanmälningar...

På köpet får du ett läckande akvarium och halvdöda fiskar. Tydligen får man byta till friska fiskar och ett helt akvarium, får man det av Sara Jozefine Modig? Det har jag inte riktigt klurat ut. Hade jag haft 10.000 hade jag kanske köpt dem för att mina katter skulle få något roligt att leka med...



förklaring:

Jag heter bara Jozefine Modigh, och undrar nu varför jag inte fick mitt h med? och eftersom det tydligen rår ett litet missförstånd i min lilla annons säger jag att man kan få byta sina friska fiskar & sitt hela akvarium mot mina sjuka fiskar och läckande akvarium om man vill det. det går hur bra som helst. &nej jag har inte fått intresseanmälningar, läsare har tyvärr inte förstått ännu vilket kanonpris det här är!


Go for it! 10.000 Är småslantar!


http://bloggspejaren.blogg.se/2009/august/firrar-till-extrapris.html






oslagbar med stege på poker så är det bara.

& nu vet vi varför de en gång bygdes stora arenor. det var för låtar som denna.


Yellow , stockholm stadion 2009-08-22 & Life in Technicoler ii



precis som 2005 kom det ballonger över hela stadion. jag blir tårögd bara jag ser det.


det här önskar jag mig i födelsedagspresent.

Ett nytt lysrör till köksbänken

Den svarta väskan med fransar

Ett nytt akvarium som inte läcker - & någon som kan köra hit det åt mig

En ny kamera - en sån bra som Linda har!

En ny mobil - samsung med lucka

Dammsugarpåsar till min röda dammsugare

Nya avsnitt av Gossip Girl, Samantha Who, Brothers&Sisters och Lipstick Jungle

En Birkakryssning med ansiktsbehandling

En biltur framochtillbaka till Ica Maxi lindhagen så jag kan storhandla på Saras jobb. 

Nintendo Wii med Wii-fit så jag kan träna även när jag är sjuk

Någon stark som kan hjälpa mig att sätta upp min spegel

& någon lång som kan hjälpa mig att städa min lampa i taket

Presentkort på Ticnet

& på Gina tricot

& på Åhlens

& på Mq nu när vi ändå är på gång.

Och sist men inte minst, massvis med små små överraskningar!




Önskelistan finns att hämta på statiol.

shit pommes, puh! nu har jag bara en slinga kvar och så har jag sytt sen klockan 17! ofattbart att det tar sådan tid, men eftersom jag är beordrad att stanna inomhus och dricka te hela dagen så har jag gjort det, numera med hjälp av (givetvis) min nål/tråd och mina träns, men även med Jake Harper. Den coolaste ungen i världen. Jag har alltså sytt i förfan 4 timmar snart! inte konstigt att jag börjar bli hungrig heller, äta har jag helt glömt bort. uff.

Nu börjar alla tagga till runtom mig inför lördagen, You go girls! Det kommer bli så jävla härligt att fira min födelsedag (dock 5 dagar för tidigt, men vad gör det?!) med alla mina favoriter! Önskelistan kommer snarast upp för bjudna! (PAHA - man kan ju drömma eller hur?)

Eller som Tiffany Persson (läs: Parsson) från Staffanstorp hade sagt: Nu när jag måste önska mig saker inför mitt femte bröllop har jag lärt mig att önska mig saker som jag verkligen behöver och har fullaste användning för. Som grillkol, bensin, ketchup och lite annat .. Så jag har lagt min önskelista på statiol, dom har allt !

psykiskt duger fysiskt suger.

jag ....
mår superbra, borträknat från lite feber, halsfluss och superförkylning.
kränger mangosorbet för att ens kunna andas normalt, men imorgon äre back
till work. de tycker säkert att jag är en dålig kollega som har varit på gröna lund, sett coldplay och shoppat en hel dag & nu börjar jag ju få lite dåligt samvete så jag måste gå till jobbet imorgon. Vi får väl se hur det går, jobbar 15-21 imorgon och på eftermiddagarna brukar de ju vara bättre då jag jobbat med halsen hela dagen, så wish me luck!



snart sytt klart mitt hår dock. jävlar vad nice det är! & på torsdag blir det bio i guess.



jag ser på high school musical 3 också,var lite sugen på cheerleading. mohahaha.
den här pyramiden klarade jag av iallafall, vad fina kläder vi hade fooooor real! (NOT!)

Skrattkammaren.

 såhär kul kan man ha i skrattkammaren på Gröna Lund?

åbne dine øjne, ouvrez vos yeux , 目を開け, abre los ojos... open up your eyes

Jag vill inte kalla mig rasist alls, men ju mer jag diskuterar ämnet så känns det ibland som att jag snuddar vid kanten & det är inte kul alltid. I fredags diskuterades det hej vilt i köket om just invandrare, och hur vi har lätt för att dra dem över en kam. Det kan hänga på att det lilla lilla samhälle i skåne där jag är ifrån, bor det idag 50/50 svenskar/invandrare & för 15 år sedan bodde det kanske 5% invandrare. Det bor typ max max max 5000 i det samhället. Mina erfarenheter är inte av de bästa, jag har varit inblandad i slagsmål två gånger i mitt liv. Första gången var det en invandrarkille som sparkade ner mig total på en nattklubb för att jag inte ville dansa med honom när han kom bakom och tafsade. Säger inte att en svensk kille inte hade kunnat göra så, men det tillhör nog ovanligheterna. Andra gången var här i stockholm, förra sommaren. Jag stod i baren och beställde min drink, just när jag skulle dra mitt kort kom en man upp bakom och drog sitt snabbare än vinden. "jag tar det här om du ger mig en dans sen".. jag svarade helt ärligt; aldrig i livet. jag kan betala min drink själv. Då log han och sa att han skämtade men fortfarande bjöd på drinken. Väl uppe på dansgolvet hittade jag en annan kille, tydligen var det inte välkommet då mannen med kortet kom upp på dansgolvet och skulle knocka killen som dansade med mig, saken var ju bara det att precis då han svingade sin knytnäve dansade min partner ner om på golvet och vem träffades då av knytnäven? Jo jag, och hans tusen ringar på sin hand spräckte min haka & vakterna ville ringa ambulansen av allt blod. Mannen med kortet var också tyvärr invandrare.


Jag vet att det finns de som kommer till vårt land med viljan att må bra, att kunna försörja sig och viljan att jobba. Men de fiinns den andra sorten också, och det är den sorten som gjort mina erfarenheter kassa och på så sätt att när jag hamnar i konversationer om invandrare så blir jag nog klassad som lite små rasist - även nu när jag har träffat människor som visat totala motsatsen. Det är ett känsligt ämne det här men vad ska jag göra? blunda och säga att jag tycker om alla sorter av människor när jag inte gör det. & ta nu inte mig fel, och då för säkerhetsskull skriver jag ännu en gång att jag har dåliga erfarenheter med den invandrarsorten som; inte vill jobba, inte vill ta seden dit de kommer... alltså de som beter sig allmänt dåligt mot sverige som land och vi som kommer härifrån. "vi som är jävla svennar" ni vet. Givetvis baseras inte mina tankar på de två ovannämda slagsmålen, utan det är mycket djupare än så.

Låt mig få lära mig att inte dra folk över en och samma kam, visa mig.
Så kanske jag slipper skämmas varenda gång för att jag inte har några bra erfarenheter att relatera till i diskutioner om invandrare.


hemåkning.

vad gör jag nu då? Imorgon ska jag jobba mellan 15-21 och jag mår fortfarande helkasst.
nu har jag blivit hes också, fast det är bättre idag än igår. Jag orkar intemer, jag vill bara vara helt frisk! så typiskt dethär.


nu ska jag handla nybakta bullar, för att sedan åka och lämna mamma,mormor&bror på tåget hem till skåne.

Magiskt, inte tragiskt.



Kvällen startade med MelonDaquris och Withe Lies var förband. Efter ett kom ljudet av life in a technicoler.




sen var det magi i minst två timmar.





helt jävla sjukt. coldplay har tagit sig upp bland de stora stjärnorna.
såsom paul hewson. de är skrämmande exakt lika bra. Paul och Chris.

Min mamma , jag & en Cosmopolitan


 


vet ni vad som hände mig igår, fett pinsamt! Jag hade gett mamma&mormor ett glas vin innan jag begav mig mot fanny, och jag hade satt tillbaks korken på mitt mousserande strawberry. det gick bra tills jag reste mig i baggeby och skulle gå av, POFF! sa det bara, korken upp i luften med en jävla smäll. alla blev fett rädda och satt och stirrade på mig. observera att detta var en fredag kväll, 20.50 - det var fullsatt med nyktra människor som skulle till stan. och jag där. nej fyfan, det var hemskt jobbigt. så sa jag till tjejen som satt mellan kupéerna "det var mitt vin det" ännu pinsammare blev det när hon tog ut de små små ipodlurarna & sa "vad saru?" ... jag sprang av lidingöbanan och ringde emily. VART SKA JAG? och givetvis hade jag sprungit på fel håll. lyckat jozefine!


 




jag var väskpassare under spöktunnel´s turen.



nej, nu ska jag fixa till mig inför kvällen och blanda varsin cosmo till mamma&me.


Jag är taggad & klar!




inför nästa lördag. det kommer bli en sån sjukt bra fest, jag känner det på mig verkligen!

Fanny till Australien på onsdag. (men igår var det fredag!)



nattbuss 291.

igår  var det avskedsfest för Fanny. TACK för inbjudan, det var sjukt mysigt! Nu sitter jag här med lite smink i ögonen som kliar och mår fortfarande inte bra! När ska det här gå över? jag går på allt.... ipren, alvedon, panodil, hostmedicin, hostdämpande, nässpray, halstabletter, kåvepenin, halslindrande och tuggummi! ingenting hjälper, NADA!



Ikväll smäller det dock, vi ska till Stadion. Vi ska spotta på det äckliga gräset och skrika för att livet är fucking jävla underbart! JAG ÄR SÅ LYCKLIG!

min mormor är en piraya.

nu har vi ätit mysfrukost och den lila klänningen är på, nu blir det nytt hår och ny väska. lite annat smått och gott också.
gillar då verkligen inte att apoteksnotan hamnade på 250 kr igår för lite halsont. men vad ska jag göra? det gör fortfarande fett ont. ikväll blir det avsked för fanny och hennes australien tripp. ska bli trevligt - och lite chili con carne på det också. nej hopp, snart är det min födelsedagsfest och det blir nog ett maskköp idag. lidingöbanan nästa! tjillevippen.

.

3 generationer på vift.

Vi är ju faktiskt detta. mormor, mamma, dotter. & så han där med håret såklart. min bror.






nu blir det frukost.

Gröna lund var insane.



jag gjorde det, helt själv gick jag upp i Insane. och de skrek "är någon singel här?" JAG ÄR skrek jag tillbaks och fick sätta mig bredvid en kille på 12 år. Vi var lika rädda båda två fast vi försökte ju se sådär coola ut. sen började ju min nervositet gå över till konversation - har du åkt den här innan? nej svarade han: har du? Nej, men jag kommer nog skrika jävligt mycket så jag varnar dig svarade jag tillbaks. och upp åkte vi, efter halva resan skriker han "DU SKRIKER JU INTE, DU ÄR JU TJEJ"... nej jag var väl så chockad över att jag satt där så jag var mest tyst. Men jävlar vad skön den är! den rekommenderas stort och jag ska åka den minst två ggr den 4 September då jag ska besöka gröna lund igen för att Håkan spelar för mig ...




Sushi är bättre än det mesta.

igår var det som sagt dags. Mamma, mormor och min lillebror satte sina fötter i huvudstaden och det har varit bra trots att jag vaknat nu här på morgonkvisten om och om igen och behövt gå upp för tedrickning då jag varken kunnat svälja eller i princip andas. Jag mår alltså inte bättre, och jag är fortfarande så himla lack på det här, det fick inte hända men det hände men jag hoppas jag blir glad snart igen.






efter lidingöbanan, fika och uppackning av väskor blev det en tur till klipporna i Käppala. planeringen var att äta där, men eftersom vi hade så fint väder så gick vi ner och utforska för att sedan avsluta kvällen hemma hos mig med Sushi och Slumdog Millionare. Och ja, vi tog en liten razz på det hela. Mums!










Nu blir det gröna Lund och Aquarium. kul ska det bli! tjingeling!

lidingöbanan nästa!

mår fortfarande inte superbra. men nu ska jag in och hämta mamma, mormor och min bror på tcentralen.
 

så nu tar jag min fläta och beger mig. tjingeling so long fuckers!

Disken väntar på mig i köket.

det finns faktiskt någonstans, djupt långt nere en sak som är positivt med att inte ens orka lämna lägenheten på en hel dag. man kan ta itu med sådana saker man aldrig skulle haft tid med annars. har exempelvis fixat min låtlista till THE party, har även lagt in alla mina räkningar och sorterat i mina pärmar.. har städat i mitt traderaskåp (dvs allt som ligger inne på tradera ligger i en hög i min garderob) jag har sett Wallander - Tjuven (förövrigt rörig film) jag har städat lite allmänt, tvättat och nu har jag disken kvar... alltid är det något.

jag är ju också lite av en konstig perfektionist. jag har sorterat all min musik på datorn och döpt om alla låtar så att alla linjer är rena och allt ser likadant ut. har även listat ut hur vistas sökfunktion kan användas på ett annorlunda vis och nu är hela min dator spotify och alla mina favoritlåtar finns på plats. underbart.

nog skitsnackat, jag ska gå och lägga mig. mår fan inte bättre iallafall. åh! jag är så sur på det här.

Samsung med lucka, tack!

nej, inte mår jag bättre. har precis orkar slänga i en tvätt, ätit soppa och sett nyaste Wallander. Tjuven.
Vilket var en väldigt rörig film, dock såg jag nog att det var peta som var fotbollsdomare! hehe!

ungarna utanför min balkongdörr (utan balkong) skriker och har sig, känns som de slår mig med en hammare innaför pannbenet. Känns som de står och sparkar på mig medans jag ligger - håll käften för fan ! jag försöker vila här..

och inte kan jag jobba imorgon heller. ekonomiskt sett så ser den här veckan inte alls bra ut. jag missade 9 timmar idag, och missar imorgon. detta är inte sant. det är inte sant , hör du det? dumma gud. Och Danne, jag antar att han finns för vem faaaaaaaan är det som jävlas såhär med mig annars? helt galet.


just det, jag behöver en ny mobil.

någon som vill jobba för mig imorgon?

jag fryser och knaprar tabletter. jag har sjukt ont i halsen och mina ögon rinner.
mamma, mormor och min bror kommer ju hit på onsdag - och vi ska hitta på massa saker hela veckan! hur fan ska det här gå? och jag har ringt till runt till alla mina kolleger och försökt fixat men ingen kan ta mitt pass 9-18 imorgon. vad gör jag nu? jag vill inte förstöra hela dagen imorgon för mina kolleger, men vaknar jag upp så här orkar jag faktiskt inte gå till jobbet.

förresten, ingen har väl missat det här?


Halmstads BK 1
AIK 2
STATISTIK
4Skott på mål5
10Skott utanför mål7
47Bollinnehav (%)53
2Hörnor3

"AIK besegrade Halmstads BK med 2-1 (2-1) i en blöt tillställning på Örjans Vall. Hemmalaget tog ledningen i den 10:e minuten, men Iván Obolo kvitterade två minuter senare. I slutet av halvleken gjorde Kenny Pavey 2-1 efter utmärkt förarbete av Nils-Eric Johansson och Bojan Djordjic. Den andra halvleken präglades av regn och matchen avbröts i ca 15 minuter. AIK gick i och med segern upp i serieledning.

I den andra halvleken drog Bojan Djordjic på sig en varning och är därmed avstängd mot Kalmar FF. Med tio minuter kvar fick Jorge Ortiz sitt andra gula kort och visades ut. Mer om matchen kommer senare. "

Text: Stefan Mellerborg


klump i halsen.

nu har jag jobabt 10 - 18 och det sista jag fick höra ifrån en dam i telefonen var hur oduglig jag var på att jobba i butik. hon tyckte jag skulle säga upp mig för att hon inte fick en ny bukett för den buketten (med full returrätt) som hon köpte imorse hade haft en stackars vissen blomma.


men bara sådär runt 16 fick jag superont i halsen. typ en klump som inte vill ut.
på lidingöbanan hem nu så fick jag ont i huvudet - och klumpen bara växer. 
om jag blir sjuk nu, då ska fan gud få veta att han lever! ÅÅÅH!


världsrekord - men jag lovar att det inte var jag!

just nu såg jag de snabbaste 9,58 sekunderna i mitt liv. själv springer jag väl en hundra meter på en halvtimme. Men imorgon är det träning med sara , jobbar 10-18 och body pump 18,30 : på tisdag jobbar jag 9-18 sen blir det step med michaela 18,30 - hell yeah! skönt ska det bli!

Usain Bolt är storfavorit - med Tyson Gay och Asafa Powell som utmanare. Bolt är överlägsen - och nu är det mest en fråga om världsrekord eller inte. men det är ett världsrekord.


 men snygg kropp det har han så fan heller! usch.


nej - nu blir det till att städa till mina fiskar. de ser snart inte ut.


vodka and grapefruit.



oh helvete. mitt hår står åt alla håll och kanter och jag är bjuden på middag ikväll på patricia av min trevliga estniska (hur fan det nu stavas!?) efterfest´s milf. hon tyckte jag skulle utnyttja hennes kontakter till att starta min egen dröm. & hon var mer än villig att presentera mig för alla hennes moneymakers! men det vågar jag ju inte, ska jag sitta där och äta middag med alla som jobbar för henne, alla som finansierar henne och alla som är så viktiga. Nej, avocadosallad på larsbergs pizzeria låter ju så mycket bättre.

Men kvällen började ju inte här. inte ens fredagens kväll började här. Jag och Katrin avslutade bara morgonen klockan 06:06 från Michans balkong och så var efterfesten över. Nu kommer min helg..

det var fredag, klockan slog 21 och michaela och christian har väntat på mig sen tjugo i nio. de försökte kidnappa mig från ica men det går ju inte - så kul kan vi inte ha det. jag hade jobbat sen klockan 12 men dagen hade flytit på så bra att jag var så jävla taggad när jag tryckte ut butiksavstämningen! halva röda och halva gula hjärtan, leggings och pumps blev min kväll. när jag lämnade ica satt alla så sött utanför butiken och väntade på mig.
Michaela, Emily, Danne och Christian.

Kvällen blev blendade röda grapefrukts med vodka! Vilken sensation (förutom att man behöver tugga den, men vi lärde oss!) Det blev Canelloni Macaroni och vi var 12 personer  på 18 kvadrat - efter fågeldansen var vi alla svettiga och trötta men vi överlevde och körde vidare! Ner från våning 6 till våning 4. Micke hade party och när vi kom höjde vi snittåldern med 12 år! folk födda 92 precis överallt, det var som att ragga på min egen bror! skämt & sido får jag ju skriva eftersom jag vet att min mamma smygläser min blogg. (ja mamma - jag vet att du läser den!) Efter lite öl och lite mintu fick jag gå och hämta honom , som för övrigt är världens sötaste. kvällen kunde knappast bli bättre, jag hade precis allt jag behövde. det var skönt att få känna känslan igen av att vara oberoende. Kom hem runt halv fem, upp vid elva. Somnade framför friidrotts vm i berlin och en snabb dusch sen var det jobb igen.  


 

brb.    (detta var 6 timmar sedan och 17 minuter)


hey, I´m back!

det blev tyvärr ingen avocadosallad men det blev krua thai istället. 87 kr till Christian .


nu orkar jag ju inte skriva mer än att jag jobbade, åkte hem , bytte om och sen åkte jag in till stan. letade förbryllat efter michaela och helena på rådmansgatan. åkte vidare till zinkensdamm och målgången i midnattsloppet och sen in på the dubliner -sen var det igång! överallt och ingenstans - jag lekte kleptoman också fan. Brickan och jag - fina grejjer!

Jag lägger upp bilder från kvällen när jag får dem av christian!
mina bilder är de skitet du ser just nu. sugkamera!

men nu är jag hemma, nu blir det pepsi max! tjohej!


lidingöbanan borde gå oftare.

Puh! nu blir det arbete. 12-21 eller 1221, 2112 - huvudsaken är att 12 är 21 baklänges.
det var roligt!

ikväll blir det som sagt Michaela först och främst!
Lidingöbanan nästa - tjingeling.

pust.


hur stavar man förräns?

nu har jag precis bjudit in till 21 års party - du är en lycklig om du har mail från event!

Sådär, äntligen kom dom.
Två män i smutsig uniform staplade in i min lägenhet precis. Har dock väntat de sen klockan 08:00 så de är 41 minuter sena som vanligt. In kommer de med stora spannar och konstiga hårfönar? Så liknar det iallafall & de är gigantiska. Deras mål är att spana på hur jag rengör mina ventiler, så jag fick ju snällt stiga upp kvart i åtta imorse och rengöra dom. men till min fasa så sitter skiten fast jättehårt, så jag orkade inte stå där och skrubba. Jag har ju inte ens fått äta frukost för jag har ju diskat och gjort fint tills gubbarna kom. Men nej, inte för deras skull utan för min egen. Det eftersom jag inte kommer hem förräns imorgon igen.

Förräns, det är ett sådant ord som alla jag känner stavar olika. föräns är nog inte heller rätt. Jag ska fan slå upp det nu när jag ändå har det på tungan. vänta två sekunder...

Konjunktion - förrän
  1. anger att ett påstående gäller vid varje tidpunkt före tidpunkten för en given händelse, men inte efteråt
  2. Du får inte gå förrän du gjort klart allt arbete.

Användning

förrän används bara med påståenden som innehåller en negation (inte, icke, ej osv.) som satsadverbial. Således kan man säga Du får inte träna förrän vi kommit hem. medan Du får träna förrän vi kommit hem. är ett grammatiskt fel. Om påståendet inte innehåller någon negation får konjunktionen tills /dess att/ användas i stället.



Ja, det var allt det stod. dåligt uppslagsverk
verkligen! Jag har också marinerat min kyckling
som jag ska äta idag. Äntligen är min kyl så pass
tom att det bara finns grönsaker kvar och då vet ju
alla vad det betyder? Då ska jag få äta min älskade
kycklingsallad som jag läääängtat efter hur länge
som helst!
KANON! 


vad fan hände med min text? irriterande! 








min man sjunger för mig!


och den här är till dig emily!


& den här är till mig.



och till dig lite.

absolut inte!


  CountryVisitorsLast New Visitor
1.Sweden1,439August 13, 2009
2.United States8July 20, 2009
3.Unknown8April 6, 2009
4.Norway3August 12, 2009
5.Spain3July 21, 2009
6.Australia2July 23, 2009
7.New Zealand2June 1, 2009
8.Bosnia and Herzegovina1May 14, 2009
9.Finland1April 28, 2009
10.Thailand1March 23, 2009
11.France1March 9, 2009
12.Denmark1March 1, 2009

ganska konstigt att folk läser min blogg utan att förstå vad det står överhuvudtaget.
och vilken land är unknown? scary!

jag är poppis! nu tänkte jag skriva "fuck you aaaaaaaaaaaaaaaalllll" men de går ju inte.
alla förstår ju vad det betyder så skriver " heja mig!" istället.




HAHAHAHAHAHAAHHAAHAHHAHAHAAH! well...

Penis i färdigrätten.

nu efter allt prat om henrik så hittade jag ju bilden på ungen + one, så att säga.
nu ska ni se här, om någon tror på det här så berätta det inte för mig.




Kvinna hittade penis i färdigmat

Publicerad: 2009-06-05

En 31-årig kvinna i Göteborg har anmält Findus efter att hon hittade en penis med tillhörande testiklar i en förpackning av färdigmat avsett att värmas upp i mikrovågsugn. Kvinnan ska inte ha upptäckt penisen förrän efter att hon drog av plastfilmen som täcker plastformens topp, efter fyndet blev kvinnan skärrad och har behövt gå i terapi för att komma över sin skräck att hitta kroppsdelar i mat, dessutom har hon gått ned hela 18 kilo sedan händelsen då hon lider av svårt trauma och lever i stort sett uteslutande på rinnande mat.

2005 så rapporterades ett liknande fall i dagspressen, familj Ed i Rengsjö berättade att man hittat en penis i en ketchupflaska från matvarukedjan Willys, både tidningar och polis kallades in men "penisen" visade sig efter labratorieanalys bara vara en svamp.

Denna gång verkar dock penisen äkta och Findus har ännu inte kunnat redogöra för hur den hamnat i förpackningen med färdigmat. Enligt Findus tillverkas denna typ av matlåda av en underleverantör i Malaysia och man har nu begärt en grundlig utredning från dem för hur penisen hamnade bland maten.
- Vi väntar på vår underleverantörs rapport innan vi kan uttala oss vidare om detta, berättar Findus presskontakt i Sverige Siv Rubeck.

Maträtten som den 31-åriga kvinnan påstås ha funnit penisen i är "Tigerräkor i Thailändsk sås", Findus har under morgonen i ett pressmeddelande berättat att man drar in just denna maträtt i väntan på en utredning från en av dess underleverantörer.

Svenskbladet har utfört sin egen utredning och har lyckats komma i kontakt med Findus underleverantör i Malaysia. Jason Chia, produktexpert vid företaget vid "Etham and Brothers food" i Kuala Lumpur, har kommenterat fyndet för Dagens Svenskbladet;
- Tigerräkor med penis och sötsur sås är en av våra favoriter så jag är förundrad att det här väcker så mycket uppståndelse i Sverige, våra penisar är bara av högsta kvaliét, ingen har klagat tidigare.

- Om ni bara visste vad som är i våran Biff a la Lindström skulle ni glömma allt om penisen, lita på mig, berättar Jason Chia, i en sista kommentar till Svenskbladet.


givetvis är det fejk - men ändå.
NEJ NU ÄR DET FAN SLUT PENISAT!


snart 21 år söker träningsvän.

du ska vara trevlig, och vilja träna med mig ofta.
du ska vilja göra storkok med mig en gång i månaden då vi har storhandlat tillsammans.
du ska bo på lidingö (helst träna på sats men alternativ finnes!)
du ska vara tjej och redan umgås med mig.


KOM IGEN! du vet vem du äääääääääääääääääääääääääär!


sitter och ser du är vad du äter. 21 år väger 145,5 kg.
och allt hon pratar om är hur hon inte kan sluta äta.
Och jag kan säga att jag saknar mina hårda GI dagar.
jag känner att jag fuskat lite då jag är så trött om dagarna nu förtiden.
Det ska vi ändra på ! visserligen väger jag 77,5 kg mindre än henne..
Man kanske ska gå upp 30 kg så man får hjälp av Anna - hon är så intressant!

Jag lovar att lära dig allt jag kan. Heja Jenny.

klipp klipp säger saxen.



tripp tripp säger taxen
klipp klipp säger saxen
men vad säger hårfärgen?


någon har tvingat mig att klippa av mig allt hår så nu är det back till förlängningen!
ska bara försöka att inte ha lila/rött hår i mitt nya ljusa hår.
och tid tar det men vafan.


Falukorven Henrik.

Igår när jag satt och gjorde absolut ingenting stötte jag på kaxiga Henrik som hade skrivit till Amanda att stoppa in hans falukorv i munnen så hon blev tyst. Nu känner jag såhär att vilken idiot jämför sin penis med en falukorv? Det finns ju minst flera olika alternativ men han valde väl falukorven för att den är just störst.

Men två saker han verkligen inte tänkte på i sitt val är att falukorven smakar endast bra när den är stekt - vill du steka dig?& det röda skinnet runt om som verkligen hade fått en att undra vad du lider av - hur förklarar du det? Formen, är det en hel falukorv har du ju ingen nytta av den ändå, den är ihopknuten i en ring?  kan göra jävligt ont. 

Nej, pojkar som  jämför sin penis med en falukorv borde nog erkänna istället att de inte har någon alls. 
Men istället för att klaga på dig Henrik gör jag nu en hel omvändning.


Men hellre ingen alls än en extra på ryggen eller?

Jag tillängnar det här inlägget till Henrik 23 år som inte har någon penis överhuvudtaget.
Amen.

äta fiskmat?

snälla, sluta föra oväsen. sluta knacka - jag har fan inte gjort dig något. jag känner såhär , du kanske skulle ta en titt på dina barn som du har där i lägenheten nedaför. de skriker, de slår i dörrarna det är allmänt jobbiga. och ställer typ hundratusentals frågor varje gång de ser mig i trappan. saken är att jag börjar tro att det inte är du som knackar, utan att det är just precis det.. dina barn (!) som springer runt som elefanter och det är de som hörs som knackningar.


sverige gjorde nästan mål precis, och jag funderar på att ta livet av mina fiskar. Vill verkligen inte, men vad ska jag göra då? Akvariet läcker och går inte att städa för det håller ju inte tätt ändå. Ligg du där upp och ner A. Snart kanske ni blir IK för jag har inte hjärta att titta på er längre. Jag tycker synd om er. Ni kommer, till inte alls förvåning snart att vara IK eller AK.


Jag har tränat idag, en hel timme. det var skönt. Mellan drinkarna igår fick jag för mig att jag måste tillbaks igen - jag har alldeles för mycket dötid om dagarna. Jag har också fixat halva håret idag - det blir nog perfekt när det är klart.
det tar ju sin lilla tid att sy och jag sydde nästan fast mitt finger i en klämma. aouch!

Vad säger ni om lite mat, fiskmat kanske? nja, jag tror jag hoppar den dieten idag och äter lite köttfärslimpa. Supergod med ugnsbakta grönsaker och sky. Och nyttigt - rena GI .

sådärja nu gjorde Johan Elmander 1 - 0 för Sverige.

I love you , I love you.


Sara - Jozefine - Linda - Josefine & Emma

va, jag? det tycker jag nog inte.



       Nov 2007          Jan 2008          Jan 2008             Feb 2008                



 Mars 2008              April 2008               Maj 2008


Juni 2008                   Juli 2008                Aug 2008



         Sep 2008             Okt 2008                    Nov 2008           Dec 2008        
      


Jan 2009             Feb 2009            Mars 2009



              Maj 2009     Juni 2009          Juli 2009     & Dagen innan klippning       

Och Just precis nu har jag håret såhär efter snart två år av mitt hår:


Jag gillar det! nu ska jag äta mat fan sen ska jag ringa victor på riktigt!                        



U2 på Ullevi 31 Juli 2009

onsdagen den 19 augusti kommer mamma, bror och mormor och hälsar på!
det blir coldplay och grejjer! Men redan
den 31 juli var jag i mitt esse. jag stod och skrek högt på Ullevi åt mannen jag älskar.
Paul Hewson!



  

Tanten i mitten hoppade på mig helt enkelt, hon gillade inte att jag tog hennes man. PAH!

Aldrig nöjd, aldrig nöjd..

Usch, hur kunde jag dejta det där?
Att jag trodde det skulle fungera
Det började bra, men sen efter nån dag
Försvann all hans charm och han blekna
Det var inte den första i år
och definitivt inte sista
Det brukar bubbla från start
Med spännande prat
Romantiska möten med kyssar

Men sen tröttna jag direkt
Vilken äcklig andedräkt
Hans irriterande tics
Han är royalist
Jag förtjänar faktiskt något bättre
Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Jag har verkligen provat med allt
Jag har träffat, för fan, hela världen
Från Paris till Shangai, slitna jeans och kavaj
Jag har till och med surfat på nätet
Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt
Han skriver så fult och han sjunger så falskt
Vilken läskig mustasch, alldeles för lat
Var är hans sinne för humor?

Nej, jag hittar ingenting
Ingen groda som blir min prins
Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät
Varför ska jag nöja mig med nåt mindre,
när jag vet jag kan fixa vem jag vill?

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

 jag blir aldrig nöjd


Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
Dom har jobbat på bank, dom har rest överallt
Jag har gett alla den chans jag har kunnat
Dom har vart snygga, dom har vart rika
Dom har vart stygga, dom har vart dryga
Men inte nånstans har det funnits nån man
Som lyckats få mig att mjukna


Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel

Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel

Aldrig, aldrig nöjd
Aldrig, aldrig, aldrig nöjd

nu igen.

att kommentera anonymt betyder ju bara att du är rädd för att vara dig själv.
du säger saker som du tror biter på mig.
men nej, det gör det inte. så antingen tillkännager du dig nu - eller försök bita någon annan.


GRAAAUW!

RSS 2.0